פטוצ'יני עם עגבניות קלויות, ירקות ונקניקיות
פטוצ'יני עם עגבניות קלויות, ירקות ונקניקיות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך עגבניות שזיף, קישואים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ירקות שורש קלוי עם עגבניות וקייל, גבינה עם נקניק עוף וירקות קלויים, ו פנה עם נקניק ועגבניות צלויות.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות, קישואים, בצל, פלפל צהוב ושום.
טפטוף עם שמן; לזרוק מעיל.
מניחים בתבנית אפייה 13 אינץ 'x 9 אינץ ' x 2 אינץ'.
אופים, חשוף, ב 450 מעלות f במשך 20 דקות. מערבבים בנקניק.
אופים 5-8 דקות יותר או עד ירקות הם פריך במכרז ונקניק חם.
בינתיים, לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה; ניקוז.
להוסיף פטוצ ' יני גבינת פטה לתערובת נקניק; לזרוק לשלב.