פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו
פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו דורש סביב 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 457 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קמח תירס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו רוטב אלפרדו (עם פטוצ'יני), פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו תוצרת בית, ו פטוצ'יני עם רוטב פורטובלו-אלפרדו (מתכונים דומים).
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.