פטוצ'יני פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . אם יש לך צדפות ים, חמאה, פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פטוצ'יני פירות ים, פטוצ'יני פירות ים, ו פטוצ'יני פירות ים אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים שרימפס וצדפות; מטגנים 3 דקות או עד לסיום. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שרימפס
4
מוסיפים חצי וחצי, מלח, פלפל, בשר סרטנים; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). בהדרגה מפזרים 1/2 כוס גבינה על תערובת פירות ים, ערבוב כל הזמן; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
מאכלי ים
גבינה
פלפל
מלח
5
הסר מהחום.
6
מערבבים תערובת פסטה ופירות ים בקערה גדולה. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינה 1 1/2 כפיות פטרוזיליה.