פטוצ'יני שמנת Gorgonzola
קרם Gorgonzola פטוצ'יני דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 404 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אספרגוס, אגוזי מלך, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם גורגונזולן ופרושוטו, פטוצ'יני גורגונזולה-אגוז עם פירורי לחם קלויים, ו פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו.
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 6 דקות, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים אספרגוס, ומבשלים 2 דקות או עד מכרז.
בזמן שפסטה מתבשלת, ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום ומבשלים 3 דקות.
מוסיף קמח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מוסיפים בהדרגה חלב, מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים גבינת שמנת ומלח; לבשל 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מסננים פסטה ואספרגוס; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים רוטב; משליכים למעיל.
מגישים עם גורגונזולה ואגוזים, ומפזרים פלפל, אם תרצה בכך.