פטוצ'יני שרימפס וברוקולי
פטוצ'יני שרימפס וברוקולי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. . גשו לסופר וקנו לכם את הקרם לבישול לימון ועשב מפילדלפיה, פטוצ'יני, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה טוב. נסו פטוצ'יני שרימפס וברוקולי, פטוצ'יני שרימפס וברוקולי, ו פטוצ'יני ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח והוספת ברוקולי עבור 3 דקות האחרונות.
מבשלים ומערבבים שרימפס ושום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 2 עד 3 דקות. או עד שהחסילונים מתחממים דרכם.
מוסיפים קרם בישול וחלב; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים פסטה לתערובת שרימפס; מערבבים קלות. למעלה עם עגבניות.