פטוצ'יני תרד עם ירקות מוקפצים, לבבות ארטישוק, ומוצרלה גרוסה
פטוצ'יני תרד עם ירקות מוקפצים, לבבות ארטישוק, ומוצרלה גרוסה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 635 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, אספרגוס, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק מוקפצים ברוטב פטרוזיליה-לימון, לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים, לתת מגניב לטמפרטורת החדר, להעביר שקית פלסטיק zip העליון גדול חותם. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את האספרגוס, גזר, פטריות, לבבות ארטישוק ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד הירקות הם פריך במכרז ואת הפטריות לשחרר את המיצים שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים למעיל.
בואו פסטה וירקות להתקרר לטמפרטורת החדר.
להעביר אותם בנפרד שקיות פלסטיק zip העליון גדול או מכולות, להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים. אין צורך להפשיר לפני שנמשיך.
מעבירים את הירקות לסיר גדול ומערבבים בעגבניות. הגדר את המחבת מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה (או לחמם את שניהם יחד במיקרוגל במשך כ 3 דקות על גבוה).
מוסיף את הפטוצ ' יני ומבשל במשך 2 דקות כדי לחמם דרך (או מיקרוגל במשך 2 דקות נוספות).