נפוליאון בננה-אגוז
נפוליאון בננה-אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו נפוליאון בננה עם רוטב אגוז קרמל חם, נפוליאונים פורט-תאנים עם שמן אגוזים וקרם דבש, ו מאפינס בננה אגוזים {עם יוגורט יווני בננה Chobani!} (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים חלמון ביצה, מערבבים היטב.
מערבבים חלב קורנפלור, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. לאט לאט לטאטא תערובת קורנפלור לתוך תערובת הביצה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום. מערבבים 1 1/2 כפיות שמן אגוז.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח; מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להכין נפוליאון, מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מניחים עוד גיליון פילו על גבי; מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות עם הנותרים 2 פילו גיליונות ספריי בישול. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד; גיליון עליון מעייל קל עם ספריי בישול.
חותכים מחסנית פילו במחצית לאורכו.
חותכים כל חצי לרוחב ל 4 מלבנים. בזהירות למקם מלבנים על גיליון אפייה nonstick מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד פריך משחימים קלות.
הסר ערימות פילו מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין רוטב, לשלב את הסוכר החום ומים בסיר קטן; מקום מעל חום בינוני גבוה. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף שמן אגוז.
מוסיפים בננה; מערבבים בעדינות לשלב.
כדי להרכיב, במקום 1 מחסנית פילו על כל אחד 4 צלחות; העליון עם מילוי 1/4 כוס.
מניחים 4 פרוסות בננה על כל מנה; מכסים עם מחסנית פילו 1.
טפטוף תערובת סוכר חום באופן שווה על נפוליאון.
מפזרים כל מנה עם 1 כפית אגוזי מלך.