קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פטי פטריות ופרובולונה נמס

פטי פטריות ופרובולונה נמס
המתכון פטריות פרובולונה פטי נמס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 דקות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם לחם שיפון, שמן זית, פטריות קרמיני מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Garlicky פטי נמס עם פרובולונה, פטריות ופטי השוויצרית נמס: כריכים בגריל לשניים, ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים מספיק בצל פרוס למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
מערבבים בצל קצוץ, בשר בקר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית. מחלקים תערובת בשר ל 4 מנות שוות עם ידיים לחות, בעיצוב כל אחד לתוך פטי סגלגל 4 אינץ'. לחץ על אגודל במרכז כל קציצה, משאיר חריץ בגודל ניקל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
להוסיף קציצות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
להוסיף פטריות, בצל שנותר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בירה; לבשל 30 שניות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
9
הסר מהחום; להתחמם.
10
כאשר הקציצות נעשות, להסיר מחבת גדולה. מחבת נגב נקי; חום מעל חום בינוני גבוה. מעיל 1 צד של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מניחים 4 פרוסות לחם, הצדדים מצופה למטה, במחבת. למעלה כל אחד עם 1 פטי, 1 פרוסת גבינה, ורבע של תערובת פטריות. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו; מעיל עם ספריי בישול. לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-