פטי פטריות ופרובולונה נמס
המתכון פטריות פרובולונה פטי נמס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 דקות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם לחם שיפון, שמן זית, פטריות קרמיני מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Garlicky פטי נמס עם פרובולונה, פטריות ופטי השוויצרית נמס: כריכים בגריל לשניים, ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים מספיק בצל פרוס למדוד 1/4 כוס.
מערבבים בצל קצוץ, בשר בקר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית. מחלקים תערובת בשר ל 4 מנות שוות עם ידיים לחות, בעיצוב כל אחד לתוך פטי סגלגל 4 אינץ'. לחץ על אגודל במרכז כל קציצה, משאיר חריץ בגודל ניקל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
להוסיף קציצות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות, בצל שנותר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לטגן 3 דקות.
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בירה; לבשל 30 שניות או עד עבה.
כאשר הקציצות נעשות, להסיר מחבת גדולה. מחבת נגב נקי; חום מעל חום בינוני גבוה. מעיל 1 צד של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול.
מניחים 4 פרוסות לחם, הצדדים מצופה למטה, במחבת. למעלה כל אחד עם 1 פטי, 1 פרוסת גבינה, ורבע של תערובת פטריות. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו; מעיל עם ספריי בישול. לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.