פטל Pain au Chocolat (קרואסוני שוקולד פטל)
Raspberry Pain Au Chocolat (קרואסונים שוקולד פטל) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 196 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את כל ריבת פטל פירות, ביצה, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו Raspberry Pain Au Chocolat (קרואסונים שוקולד פטל), קרואסון שוקולד (Pain au Chocolat), ו Pain Au Chocolat לחם פודינג עם חמוציות ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לפתוח את יריעות בצק עלים על משטח מקומח קלות.
חותכים כל אחד לשלישים לאורך קווי הקפל.
מגלגלים כל רצועת בצק באורך של כ -16 אינץ', וחותכים רצועות לשלישים.
מורחים כמה אגוזי לוז להתפשט על חצי אחד של כל מלבן בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה.
מורחים על 1/2 כפית של ריבת פטל על ממרח אגוזי לוז.
מברשת את הקצוות עם ביצה, לקפל על הצד השני כדי לצרף את המילוי. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. חזור עם המלבנים הנותרים. השתמש בסכין חדה לחתוך 5 חריצים על פני החלק העליון של כל מאפה, ומניח אותם על דפי אפייה, המרווח 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 18 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב. מגניב על מדפים. אבק עם סוכר ממתקים כאשר מקורר אם תרצה.