קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פטל שוקולד קרח פופס

פטל שוקולד קרח פופס
פצפוצי שוקולד פטל הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . לך לחנות ותביא סירופ תירס, סירופ תירס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו פצפוצי יוגורט פטל שוקולד, פטל פודינג שוקולד פופס, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל מרכיבי פטל-קרח בבלנדר עד חלקה. להכריח thourough מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
להביא מים, סירופ תירס, וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא קקאו וקורטוב של מלח, ואז לטאטא וניל.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מעבירים לקערת מתכת. צ ' יל מהיר על ידי הגדרת קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ערבוב מדי פעם עד קר, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
מחלקים חצי פירה פטל בין תבניות, ואז להקפיא עד קפוא חלקית, על 20 דקות. מחלקים את כל תערובת השוקולד בין תבניות (שכבות עשויות להיתקל זו בזו קצת) ולקפוא שוב עד קפוא חלקית (לא קשה), על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2
מילוי תבניות עם הנותרים purée פטל, ואז מקום כיסוי על תבניות והכנס מקלות לפחות thourough השכבה האמצעית, מוודא שהם ישר (חשוב להסרת העליון כאשר unmolding). להקפיא עד המשרד לחלוטין, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1
שים תבניות במיכל עם מים בטמפרטורת החדר עד 1/4 אינץ ' מעל תבניות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2
תן לעמוד 30 שניות, ואז להסיר כיסוי ולשלוף את פופס.
3
מגישים מיד או לעטוף בנפרד בניילון נצמד להקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
* אל תהסס לשנות את הסדר וכמויות של הטעמים בעת ביצוע שכבות.* קרח פופס יכול להתבצע 1 שבוע קדימה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o