פטריות-Chard פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטרייה Chard Frittatan. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, ביצים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. מתכונים דומים: פטריות Chard פריטטה (הילדים מבשלים יום שני), פריטטה Chard שוויצרי, ו כרישה כרישה פריטטה.
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. ב 10 אינץ ' מחבת nonstick עמיד, שמן חום על חום בינוני. לבשל שום ופטריות בשמן 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מכרז.
להוסיף chard שוויצרי; לבשל 2 דקות או עד רק נבול. להפחית את החום בינוני נמוך.
בקערה בינונית, להכות ביצים, קצפת, מלח ופלפל עד מעורבב היטב.
יוצקים על תערובת פטריות. מבשלים 8 עד 9 דקות, ללא ערבוב, עד ביצים נקבעים סביב קצה ומתחיל חום על התחתונה (תערובת ביצה יהיה לא מבושל על גבי).
מטלית פריטטה עם העליון על 5 סנטימטרים מחום על 4 דקות או עד ביצים מבושלות על גבי חום זהוב בהיר. (פריטטה תתנפח במהלך הצליה אבל יקרוס כאשר יוסר מברוילר.)