פטריות בגריל וסלט לב סלרי מגולח עם ויניגרט לימון-בזיליקום שמנת
אם יש לך בסביבה 25 דקות לבלות במטבח, פטריות בגריל וסלט לב סלרי מגולח עם ויניגרט לימון-בזיליקום שמנת עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת פלפל, לימון צניחה, סלרי, מיונז. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 46%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט סלרי מגולח עם ויניגרט ריבס, סלט קישואים בגריל עם ויניגרט לימון-עשב ורומנו מגולח וצנוברים קלויים, ו סלט סלרי ופטריות עם פרמיג'אנו מגולח.
הוראות
שלבו מיץ לימון, גרידת, מיונז, דבש, מלח, פלפל, בזיליקום ושמן זית בבלנדר וערבבו לתערובת אחידה. יכול להתבצע 1 שעה מראש בקירור.
מניחים את הפטריות בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הקנולה והמלח והפלפל וזורקים לציפוי. שיפוד פטריות, 4 על שיפוד.
מניחים את הפטריות על הגריל, עד להזהבה וחרוכה מעט, 4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד שזה עתה מבושל, 3 עד 4 דקות יותר.
מוציאים מהגריל לקרש חיתוך ורבעים.
מניחים את הסלרי והפטרוזיליה בקערה גדולה, מוסיפים מחצית מהוויניגרט וזורקים לאיחוד, מתבלים במלח ופלפל. מעליו את הפטריות ומזלפים עוד מהוויניגרט. סוחטים מיץ לימון מעל הסלט ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. אתה יכול לנסות את נייטס ברידג ' ן שרדונה ללא עישון. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![אחוזת גשר האבירים שרדונה לא עטופה]()
אחוזת גשר האבירים שרדונה לא עטופה
האף מורכב, קדימה וטהור עם רמזים לפרי אבן, שקדים בגריל, לימון מאייר ואלון קלוי. על החיך, היין מספק את האיזון המושלם בין טעם, עושר ומבנה. טרי ותוסס, זהו שרדונה שמשתלב בצורה מושלמת עם כל דבר, החל מפירות ים ועד גבינות בשלות.