פטריות בר וכריך שום קלוי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 171 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם טימין, יין, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת sauté גדולה, לחמם 3 עד 4 כפות של שמן זית ו 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה עד החמאה חמה מאוד.
מוסיפים את הבשר של הפטריות שלך, כגון creminis ו portobellos, ומבשלים אותם משני הצדדים עד שהם חומים קלות ולהתחיל לאבד את המיצים שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. המשך לבשל על אש בינונית, ערבוב הפטריות כל כמה דקות, במשך כ 5 דקות נוספות.
מוסיף את השום הטרי הקצוץ, את השאלוט, ואת הקורנית, ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לבשל את הפטריות עד שהן רכות ורוב מיצי היין והפטריות התאדו, בערך עוד 10 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מוסיף את הפטרוזיליה ולשמור על פטריות חמות עד מוכן לשרת.
טוסט הלחם משני הצדדים או תחת broiler או על גריל עד חום זהוב.
מורחים כל חתיכה בנדיבות עם קצת שום קלוי. 6 העליון של פרוסות לחם עם פטריות. מכסים עם פרוסות הלחם הנותרות, בצד השום למטה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA