רוטב פטריות-בייקון בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, מלח ופלפל כשר, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את קוביות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה גדולה ואופים, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב בהיר, כ 12 דקות. אפשר להתקרר, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב את הפטריות על תבנית אפייה, לזרוק עם 3 כפות שמן קנולה ועונה עם מלח ופלפל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד חום רך וזהוב, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה צדדית saute מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומן שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של השומן מהמחבת ומניחים אותו בחזרה על התנור על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
מוסיפים את הפטריות לקערה עם הלחם, ואז מוסיפים את תערובת המניה, את הבייקון ואת הביצים; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לשילוב. התערובת צריכה להיות רטובה מאוד; להוסיף מלאי יותר במידת הצורך. חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את המילוי ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
אופים 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, 30 עד 40 דקות יותר.