קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ופאי פארו

פטריות ופאי פארו
אם $1.44 למנה נופל בתקציב שלך, פטריות ופאי פארו יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: מרק פטריות ופארו, פארו ריזוטו פטריות בר, ו Calzones פטריות וסלט פארו.

הוראות

1
מכסים את פארו במים קרים בקערה ומשרים 30 דקות, ואז מתנקזים במסננת, משליכים מים ספוגים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להביא פארו, מים (3 כוסות), ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני, ואז להפחית את החום ומבשל, חשוף, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
ניקוז.
4
בעוד פארו מבשל, להמיס חמאה עם שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ואז לבשל שום וחצי של בצל ירוק, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
פארו.פארו.
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פטריות, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
להוסיף מדיירה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
7
מעבירים לקערה ומערבבים בפארו, ואז מתקררים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים ריקוטה, בצל ירוק שנותר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1
אם מאפה הוא חתיכה 1, לחתוך 2 חתיכות שוות.
2
מרדדים כל חתיכה על משטח מקורנת קלות לתוך ריבוע 11 אינץ'. מחסנית ריבועים על קלף-נייר מצופה גיליון אפייה עם גיליון שני של קלף ביניהם, ולאחר מכן לכסות עם ניילון לעטוף להירגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שים תבנית אפייה גדולה על מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בצד את ריבוע העליון של מאפה על קלף.
3
מורחים מקורר מילוי שווה על מאפה על תבנית אפייה, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברשת גבול עם כמה ביצה לשטוף, ו, באמצעות קלף, הפוך ריבוע שני על גבי, לחיצה קלה כדי לאטום את הגבול.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מברשת העליון עם שאריות ביצה לשטוף, ואז crimp הגבול עם מזלג לקצץ עם גלגל פיצה או סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חותכים כמה פתחי קיטור קטנים בחלק העליון של עוגה ציון דקורטיבי מאפה. החליקו פאי על קלף על תבנית אפייה שחוממה מראש בתנור ואפו עד לחום מנופח וזהוב עמוק, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
* אם משתמשים שעורה, ומבשלים שעורה unsoaked ב 6 כוסות מים עם 1/4 כפית מלח במשך 45 דקות.* מילוי יכול להתבצע מאפה התגלגל 1 יום קדימה ומקורר. * העוגה יכולה להיות מורכבת 3 שעות קדימה ומקוררת, חשופה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק