פטריות ופאי פארו
אם $1.44 למנה נופל בתקציב שלך, פטריות ופאי פארו יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: מרק פטריות ופארו, פארו ריזוטו פטריות בר, ו Calzones פטריות וסלט פארו.
הוראות
מכסים את פארו במים קרים בקערה ומשרים 30 דקות, ואז מתנקזים במסננת, משליכים מים ספוגים.
להביא פארו, מים (3 כוסות), ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני, ואז להפחית את החום ומבשל, חשוף, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
בעוד פארו מבשל, להמיס חמאה עם שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ואז לבשל שום וחצי של בצל ירוק, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 5 דקות.
להוסיף מדיירה ומבשלים 1 דקה.
מעבירים לקערה ומערבבים בפארו, ואז מתקררים לחלוטין.
מערבבים ריקוטה, בצל ירוק שנותר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
אם מאפה הוא חתיכה 1, לחתוך 2 חתיכות שוות.
מרדדים כל חתיכה על משטח מקורנת קלות לתוך ריבוע 11 אינץ'. מחסנית ריבועים על קלף-נייר מצופה גיליון אפייה עם גיליון שני של קלף ביניהם, ולאחר מכן לכסות עם ניילון לעטוף להירגע לפחות 30 דקות.
שים תבנית אפייה גדולה על מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 400 ° F.
מניחים בצד את ריבוע העליון של מאפה על קלף.
מורחים מקורר מילוי שווה על מאפה על תבנית אפייה, משאיר גבול 1 אינץ'.
מברשת גבול עם כמה ביצה לשטוף, ו, באמצעות קלף, הפוך ריבוע שני על גבי, לחיצה קלה כדי לאטום את הגבול.
מברשת העליון עם שאריות ביצה לשטוף, ואז crimp הגבול עם מזלג לקצץ עם גלגל פיצה או סכין חדה.
חותכים כמה פתחי קיטור קטנים בחלק העליון של עוגה ציון דקורטיבי מאפה. החליקו פאי על קלף על תבנית אפייה שחוממה מראש בתנור ואפו עד לחום מנופח וזהוב עמוק, כ -45 דקות.
* אם משתמשים שעורה, ומבשלים שעורה unsoaked ב 6 כוסות מים עם 1/4 כפית מלח במשך 45 דקות.* מילוי יכול להתבצע מאפה התגלגל 1 יום קדימה ומקורר. * העוגה יכולה להיות מורכבת 3 שעות קדימה ומקוררת, חשופה.