פטריות ופרמזן ברוסקטה
המתכון פטריות ו Parmigiano ברוסקטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, חומץ יין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: פטריות ופרמזן ברוסקטה, פטריות ופרמג'יאנו ברוסקטה, ו סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמזן-רג'יאנו.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף תערובת פטריות לתערובת עגבניות; לזרוק היטב לשלב.
כפית על 1 כף תערובת פטריות על כל פרוסת לחם.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.