קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פטריות ופרמזן ברוסקטה

פטריות ופרמזן ברוסקטה
המתכון פטריות ו Parmigiano ברוסקטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, חומץ יין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: פטריות ופרמזן ברוסקטה, פטריות ופרמג'יאנו ברוסקטה, ו סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמזן-רג'יאנו.

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
להוסיף תערובת פטריות לתערובת עגבניות; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5
כפית על 1 כף תערובת פטריות על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
מגישים באופן מיידי.