המתכון פטריות ו Parmigiano ברוסקטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, חומץ יין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: פטריות ופרמזן ברוסקטה, פטריות ופרמג'יאנו ברוסקטה, ו סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמזן-רג'יאנו.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
להוסיף תערובת פטריות לתערובת עגבניות; לזרוק היטב לשלב.