פטריות יער מטוגנות: Brasato di Funghi דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל טרי, עלי פטרוזיליה שטוחים, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: Pollo al vino bianco con funghi (עוף מטוגן ביין לבן עם פטריות), Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין), ו Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום).
הוראות
1
במחבת סאוט גדולה, לשלב את השומן, פטרוזיליה, שום, 4 כפות שמן זית, ופנצ ' טה ומבשלים על חום בינוני חום כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פנצ ' טה
Fatback
פטרוזיליה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את פתיתי הפלפל וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
3
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל, ואז מגבירים את החום והטחון עד שהם משחררים את כל המיצים והמיצים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
4
מוסיפים את העגבניות והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
יין
5
מכסים חלקית את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
במחבת סאוט קטנה, מחממים את הנותרים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את פירורי הלחם. לזרוק על חום גבוה עד שהם השחמה.