פטריות-ירקות ראגו עם פטוצ'יני
פטריות-ירקות ראגו עם פטוצ'יני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטוצ'יני, תיבול, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 25 דקות. . נסו עגבניות, ירקות וראגו פטריות, פטוצ'יני אחד עם ראגו בקר., ו פטוצ'יני ראגו בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות ומכרז.
מוסיפים רוטב בישול, ירקות מופשרים, תיבול איטלקי, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית; חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים על 10 דקות או עד ירקות רכים.
מגישים תערובת פטריות מעל פטוצ ' יני; מפזרים גבינה.