פטריות לבנות ותרד
פטריות לבנות ותרד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לכם עלי תרד, שום, פטריות כפתור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חומוס, פטריות לבנות ותרד, תרד, גזר ופטריות כפתור לבן קוסקוס, ו תרד עם עגבניות, שעועית לבנה ומתכון תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת סאוט גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מוסיפים את שמן הזית ואת הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים את הקורנית ואת השום והטחון. מבשלים עד שהפטריות רכות והרבה מהנוזל התאדה מתחתית המחבת, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את Marsala ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 3 עד 5 דקות.
הסר ולהשליך את הענפים של טימין ואת השום. כבה את החום ומערבבים את עלי התרד כך שהם ינבלו מעט. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.