פטריות מייטאקה צרובות
פטריות מייטאקה צרוב נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: פטריות מייטאקה צרובות, פטריות מייטאקה פראיות, ו Rigatoni עם פטריות Maitake.
הוראות
לבשל כרישה קטןמאכל של מים מלוחים רותחים untiltender, על 4 דקות.
ניקוז; העברה למסננת להגדיר בקערה של מי קרח.
בואו מגניב; ניקוז ולהעביר מגבות נייר.
מערבבים שאלוט, cornichons, מיונז, חרדל, צלפים, שמיר, טרגון, ו3 כפות מים בקערה קטנה, להוסיףיותר מים לפי הצורך לדלל. Foldin כרישה; העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים שום 2 כפות שמן בקערה קטנה.
חום שנותר 1/2 כוס ב 2 מחבות גדולות מעל בינוני highheat. פטריות העונה עם מלח וpepper. מבשלים כל, לחתוך את הצד למטה, ב askillet, לחיצה על שטוח ברגע שהם מתחילים לרכך, עד זהב פריך, about3 דקות לכל צד. להפחית חום tolow.
טפטוף שום תערובת סביב mushroomsand לבשל עד השום הוא זהוב, על 1 דקה; להפוך פטריות מעיל.
כפית כרישה rémoulade על צלחות עם פטריות.