פטריות ממולאות באפלו
פטריות ממולאות באפלו עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ממרח אבוקדו גבינה כחולה ממולא פטריות עם רוטב באפלו, עוף באפלו תפוחי אדמה ממולאים, ו עוף באפלו ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את הגבעולים מן הפטריות וקוצצים גס; להפריש. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך מעט, על 6 דקות.
מוסיפים את גבעולי הפטרייה הקצוצים, סלרי, גזר, בצל ירוק וקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -2 דקות.
מוסיף את החמאה ולתת להמיס, ולאחר מכן להוסיף את panko, פטרוזיליה ופרמזן; להמשיך לבשל, ערבוב, עד panko הוא מעט זהוב, על 2 דקות. מוסיפים את הרוטב החריף עד בשילוב.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מסדרים את כובעי הפטריות על תבנית אפייה מעוטרת. ממלאים כל אחד עם כ 1/2 כפית גבינה כחולה, ואז תלולית תערובת panko על גבי.
אופים עד הזהב, על 15 דקות. הפעל את broiler; broil עד צמרות הם פריך, 1 עד 2 דקות.