קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות באפלו

פטריות ממולאות באפלו
פטריות ממולאות באפלו עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ממרח אבוקדו גבינה כחולה ממולא פטריות עם רוטב באפלו, עוף באפלו תפוחי אדמה ממולאים, ו עוף באפלו ממולאים פגזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את הגבעולים מן הפטריות וקוצצים גס; להפריש. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את גבעולי הפטרייה הקצוצים, סלרי, גזר, בצל ירוק וקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
גזרגזר
סלריסלרי
טימיןטימין
4
מוסיף את החמאה ולתת להמיס, ולאחר מכן להוסיף את panko, פטרוזיליה ופרמזן; להמשיך לבשל, ערבוב, עד panko הוא מעט זהוב, על 2 דקות. מוסיפים את הרוטב החריף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פאנקו.פאנקו.
5
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
6
מסדרים את כובעי הפטריות על תבנית אפייה מעוטרת. ממלאים כל אחד עם כ 1/2 כפית גבינה כחולה, ואז תלולית תערובת panko על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
פטריותפטריות
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד הזהב, על 15 דקות. הפעל את broiler; broil עד צמרות הם פריך, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
צילום: קאנה אוקדה