פטריות ממולאות בפקאנים
פטריות ממולאות בפקאנים יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 35 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם פקאן, גבינת פרמזן, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סקווש Delicata ממולא פטריות, פארו, פקאן & C מיובש, אורז בר פילאף עם פטריות ופקאנים, ו אורז בר וסלט קינואה עם פטריות, חמוציות ופקאנים.
הוראות
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה. דק פרוסה כרישה, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול.
יש לשטוף פטריות, ולייבש את הטפיחה.
מניחים פטריות, הפוך, על מתלה תיל במחבת גליל מצופה בנייר אלומיניום.
מפזרים 1/2 כפית. מלח; הפוך פטריות.
אופים ב 350 במשך 15 דקות.
כרישה סאוט, שאלוט, ושום בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 3 עד 5 דקות או עד מכרז.
העברת תערובת לקערה גדולה. מערבבים 1/4 גבינת פרמזן כוס, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/2 כפית. מלח עד שילוב טוב. כפית 1 ערמת תערובת כרישה כפית לתוך כל כובע פטריות.
מפזרים 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הזהב.