קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

פטריות ממולאות עם נקניק

פטריות ממולאות עם נקניק
פטריות ממולאות עם נקניק עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 24 מנות עם 240 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו שמן זית, מלח ופלפל כשר, פטריות ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פטריות ממולאות עם נקניק, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות נקניק.

הוראות

1
הכן את תנור הלבנים הבוערות מעץ בהתאם להוראות היצרן או חמם תנור קונבנציונאלי ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להכנת המלית שמים את הצימוקים, הזיתים, הצנוברים, הפטרוזיליה והשום על קרש חיתוך וקוצצים הכל; מכניסים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את הנקניקיה ו 1/2 כוס הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מזלפים את המלית בכ - 1/4 כוס שמן זית להרטיב ומתבלים במלח, פלפל ופתיתי פלפל אדום; מערבבים היטב עם הידיים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
שמים את פירורי הלחם בקערה אחרת, מזלפים מעט שמן זית ומוסיפים 1/4 כוס מהפקורינו; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
משמנים את התחתית והדפנות של כלי חרס או תבשיל, שהוא גדול מספיק כדי להכיל את כל הפטריות בשכבה אחת. מסדרים את הפטריות היטב בתבנית, בצד הכובע כלפי מטה; מתבלים את החלק הפנימי במלח ופלפל ומזלפים שמן זית. ממלאים כל פטרייה בכף נדיבה ממלית הנקניקיות ומפזרים מעל את פירורי הלחם; מזלפים עוד יותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים 20 דקות עד שהמלית משחימה והפטריות רכות, ומסובבות את המנה מעת לעת לבישול אחיד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®