קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי

פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי
פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי טימין, גבינת gruyère, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, ו מרק בצל צרפתי מוקרם כדורי בשר ממולאים # SundaySupper עם @GalloFamily.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות והתאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב, כ -35 דקות. בינתיים, צולים את הפטריות וטוסט את הלחם.הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה. לנקות את הפטריות ולהסיר את הגבעולים (אין צורך לגרד את הזימים).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם כל השמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. סדר את כובע portobellos בצד למטה על המדף.צולים את הפטריות במשך 8 דקות. הפוך וצלה עד שהם פשוט לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות יותר. הגדר את תבנית האפייה בצד כדי לתת את ניקוז הנוזל העודף מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מניחים את הכף הנותרת של חמאה בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל וחום עד נמס (לחלופין, להמיס אותו בסיר קטן על אש נמוכה).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ', מוסיפים אותם לקערה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מעבירים את הקוביות לתבנית אפייה שנייה ומפיצים אותן בשכבה זוגית (שומרים את הקערה—אין צורך לשטוף אותה).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
אופים עד קלוי וזהב חום, ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מעבירים את הלחם הקלוי לקערה השמורה ומניחים אותו בצד (שומרים את תבנית האפייה—אין צורך לכבס אותה). הפעל את התנור לצלות.כאשר הבצלים מוכנים, מוסיפים את השרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהחום, הטעם והעונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
10
מניחים את הפטריות cap בצד למטה על תבנית האפייה השמורה. מחלקים את הבצלים על הפטריות. מחלקים את הלחם הקלוי על הבצל ולהשתמש בידיים שלך בעדינות ללחוץ את הלחם לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מפזרים את הפטריות באופן שווה עם הגבינה.צלייה עד מחומם דרך והגבינה נמסה ומתחיל חום כתמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
מגישים באופן מיידי.