קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי

פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי
פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי טימין, גבינת gruyère, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, ו מרק בצל צרפתי מוקרם כדורי בשר ממולאים # SundaySupper עם @GalloFamily.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות והתאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב, כ -35 דקות. בינתיים, צולים את הפטריות וטוסט את הלחם.הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה. לנקות את הפטריות ולהסיר את הגבעולים (אין צורך לגרד את הזימים).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם כל השמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. סדר את כובע portobellos בצד למטה על המדף.צולים את הפטריות במשך 8 דקות. הפוך וצלה עד שהם פשוט לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות יותר. הגדר את תבנית האפייה בצד כדי לתת את ניקוז הנוזל העודף מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים את הכף הנותרת של חמאה בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל וחום עד נמס (לחלופין, להמיס אותו בסיר קטן על אש נמוכה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ', מוסיפים אותם לקערה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את הקוביות לתבנית אפייה שנייה ומפיצים אותן בשכבה זוגית (שומרים את הקערה—אין צורך לשטוף אותה).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אופים עד קלוי וזהב חום, ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים את הלחם הקלוי לקערה השמורה ומניחים אותו בצד (שומרים את תבנית האפייה—אין צורך לכבס אותה). הפעל את התנור לצלות.כאשר הבצלים מוכנים, מוסיפים את השרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהחום, הטעם והעונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
10
מניחים את הפטריות cap בצד למטה על תבנית האפייה השמורה. מחלקים את הבצלים על הפטריות. מחלקים את הלחם הקלוי על הבצל ולהשתמש בידיים שלך בעדינות ללחוץ את הלחם לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מפזרים את הפטריות באופן שווה עם הגבינה.צלייה עד מחומם דרך והגבינה נמסה ומתחיל חום כתמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
מגישים באופן מיידי.