קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי

פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי
פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי טימין, גבינת gruyère, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, ו מרק בצל צרפתי מוקרם כדורי בשר ממולאים # SundaySupper עם @GalloFamily.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות והתאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב, כ -35 דקות. בינתיים, צולים את הפטריות וטוסט את הלחם.הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה. לנקות את הפטריות ולהסיר את הגבעולים (אין צורך לגרד את הזימים).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם כל השמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. סדר את כובע portobellos בצד למטה על המדף.צולים את הפטריות במשך 8 דקות. הפוך וצלה עד שהם פשוט לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות יותר. הגדר את תבנית האפייה בצד כדי לתת את ניקוז הנוזל העודף מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים את הכף הנותרת של חמאה בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל וחום עד נמס (לחלופין, להמיס אותו בסיר קטן על אש נמוכה).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ', מוסיפים אותם לקערה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מעבירים את הקוביות לתבנית אפייה שנייה ומפיצים אותן בשכבה זוגית (שומרים את הקערה—אין צורך לשטוף אותה).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אופים עד קלוי וזהב חום, ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים את הלחם הקלוי לקערה השמורה ומניחים אותו בצד (שומרים את תבנית האפייה—אין צורך לכבס אותה). הפעל את התנור לצלות.כאשר הבצלים מוכנים, מוסיפים את השרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהחום, הטעם והעונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10
מניחים את הפטריות cap בצד למטה על תבנית האפייה השמורה. מחלקים את הבצלים על הפטריות. מחלקים את הלחם הקלוי על הבצל ולהשתמש בידיים שלך בעדינות ללחוץ את הלחם לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מפזרים את הפטריות באופן שווה עם הגבינה.צלייה עד מחומם דרך והגבינה נמסה ומתחיל חום כתמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מגישים באופן מיידי.