פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי
פטריות פורטובלו ממולאות במרק בצל צרפתי עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי טימין, גבינת gruyère, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, ו מרק בצל צרפתי מוקרם כדורי בשר ממולאים # SundaySupper עם @GalloFamily.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות והתאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב, כ -35 דקות. בינתיים, צולים את הפטריות וטוסט את הלחם.הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה. לנקות את הפטריות ולהסיר את הגבעולים (אין צורך לגרד את הזימים).
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם כל השמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. סדר את כובע portobellos בצד למטה על המדף.צולים את הפטריות במשך 8 דקות. הפוך וצלה עד שהם פשוט לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות יותר. הגדר את תבנית האפייה בצד כדי לתת את ניקוז הנוזל העודף מן הפטריות.
מניחים את הכף הנותרת של חמאה בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל וחום עד נמס (לחלופין, להמיס אותו בסיר קטן על אש נמוכה).
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ', מוסיפים אותם לקערה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לשלב.
מעבירים את הקוביות לתבנית אפייה שנייה ומפיצים אותן בשכבה זוגית (שומרים את הקערה—אין צורך לשטוף אותה).
אופים עד קלוי וזהב חום, ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים את הלחם הקלוי לקערה השמורה ומניחים אותו בצד (שומרים את תבנית האפייה—אין צורך לכבס אותה). הפעל את התנור לצלות.כאשר הבצלים מוכנים, מוסיפים את השרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום, הטעם והעונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מניחים את הפטריות cap בצד למטה על תבנית האפייה השמורה. מחלקים את הבצלים על הפטריות. מחלקים את הלחם הקלוי על הבצל ולהשתמש בידיים שלך בעדינות ללחוץ את הלחם לתוך שכבה אפילו.
מפזרים את הפטריות באופן שווה עם הגבינה.צלייה עד מחומם דרך והגבינה נמסה ומתחיל חום כתמים, על 2 דקות.