קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות תרד

פטריות פורטובלו ממולאות תרד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פטריות פורטובלו ממולאות תרד. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 172 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.04 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 161 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ביצה, תרד, רוטב לסלט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 93% , המנה הזו אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ופטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פפרוני קצוץ1/4 כוס פפרוני קצוץ
2
מברישים את שני הצדדים של כל כובע פטריות פורטובלו ברוטב איטלקי. מסדרים פטריות על תבנית עם נייר אפייה, צדדי הזימים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
1 (10 אונקיות) שקית תרד טרי, קצוץ1 (10 אונקיות) שקית תרד טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים פטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסננים כל מיץ שנוצר בפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
טורפים ביצה, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים תרד, פפרוני, גבינת פרמזן, 3 כפות גבינת מוצרלה ו-3 כפות פירורי לחם לתוך הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מחלקים את תערובת התרד על כובעי פטריות; מפזרים פטריות עם כף 1 גבינת מוצרלה ו 1 כף פירורי לחם. מחזירים פטריות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
ממשיכים לאפות עד שהציפוי מזהיב והגבינה נמסה, כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'