פטריות פורטובלו ממולאות תרד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פטריות פורטובלו ממולאות תרד. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 172 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.04 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 161 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ביצה, תרד, רוטב לסלט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 93% , המנה הזו אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ופטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מברישים את שני הצדדים של כל כובע פטריות פורטובלו ברוטב איטלקי. מסדרים פטריות על תבנית עם נייר אפייה, צדדי הזימים כלפי מעלה.
אופים פטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות.
מסננים כל מיץ שנוצר בפטריות.
טורפים ביצה, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מערבבים תרד, פפרוני, גבינת פרמזן, 3 כפות גבינת מוצרלה ו-3 כפות פירורי לחם לתוך הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את תערובת התרד על כובעי פטריות; מפזרים פטריות עם כף 1 גבינת מוצרלה ו 1 כף פירורי לחם. מחזירים פטריות לתנור.
ממשיכים לאפות עד שהציפוי מזהיב והגבינה נמסה, כ-10 דקות נוספות.