פטריות שמנת ומרק כרובית קלוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פטריות כגון כפתור, כרובית, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פטריות קלויות וכרובית, מרק כרובית קלוי קרמי, ו שום קלוי שמנת ומרק כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הפרחים כרובית בשמן יחד עם מלח ופלפל ולסדר אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.צולים את הכרובית בתנור שחומם מראש 204° עד חום זהוב קל, כ 20-30 דקות.בינתיים, מחממים את השמן במחבת רוטב גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הלבנים של הכרישה ו לטגן עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ואת הטחון עד הפטריות רכות, על 10-15 דקות.
מוסיף את הירוקים של כרישה ו לטגן עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מוסיפים את המרק והכרובית, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 30 דקות.מתבלים במלח ופלפל.מחית את המרק עד שהוא מגיע עקביות הרצוי עם בלנדר מקל.
מוסיפים את הקרם, חוזרים לרתיחה ומסירים מהחום.