קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פטריות שמנת ומרק כרובית קלוי

פטריות שמנת ומרק כרובית קלוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פטריות כגון כפתור, כרובית, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פטריות קלויות וכרובית, מרק כרובית קלוי קרמי, ו שום קלוי שמנת ומרק כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הפרחים כרובית בשמן יחד עם מלח ופלפל ולסדר אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.צולים את הכרובית בתנור שחומם מראש 204° עד חום זהוב קל, כ 20-30 דקות.בינתיים, מחממים את השמן במחבת רוטב גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הלבנים של הכרישה ו לטגן עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ואת הטחון עד הפטריות רכות, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הירוקים של כרישה ו לטגן עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את המרק והכרובית, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 30 דקות.מתבלים במלח ופלפל.מחית את המרק עד שהוא מגיע עקביות הרצוי עם בלנדר מקל.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הקרם, חוזרים לרתיחה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך