קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות70
מגזין

פיאסטה סלסה

פיאסטה סלסה
המתכון של פיאסטה סלסה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך תוך כ -45 דקות . מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת פייסטה סלסה - ערבבו לפני המדידה, עגבניות, צנצנות ליטר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מצוין. נסו פיאסטה עוף סלסה (קלה יותר) , פייסטת עוף סלסה גדולה וחזה עוף פיאסטה עם סלסת עגבניות-אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן שימורים, צנצנות ומכסים לפי הוראות היצרן.
2
שלבו עגבניות, חומץ ו-Ball® Fiesta Salsa
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מערבבים בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מחממים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
5
מצקת סלסה חמה לצנצנות ומשאירה רווח של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הסר בועות אוויר. נגב חישוקים. מרכז מכסים על צנצנות. הנח רצועות והתאם לקצה האצבע.
7
מעבדים בקופסת מים רותחים למשך 35 דקות, תוך התאמה לגובה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV ONEHOPE Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
NV ONEHOPE ברוט
NV ONEHOPE ברוט
ONEHOPE קליפורניה ברוט שמפניה יין מבעבע בצבע בהיר ומציג ניחוחות של תפוח ירוק טרי ונקטרינה עם רמז של לחם אפוי טרי. פרי טרי, פריך ומסקרן המזכיר אפרסק עסיסי, פירות יער מתוקים ואגס נשארים על הצלחת, ומסיימים עם בועות קרמיות ומרעננות. ניתן לשלב את היין המבעבע ברוט זה עם מתאבנים, פירות ים, סושי כמו גם מגוון רחב של קינוחים וגבינות.