פידו (ספגטי מקסיקני)
פידו (ספגטי מקסיקני) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 96 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבקת צ'ילי, חצאי חזה עוף, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 77%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מקסיקני וידאו עם ירקות, סופה דה פידו / מרק אטריות מקסיקני, ו פידו (פסטה מקסיקנית עם ירקות וצ'ילה).
הוראות
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים חזה עוף בשמן עד להשחמה יפה מבחוץ.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את השמן שנותר, ומוסיפים את הספגטי השבור. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהספגטי משחים.
מסננים את עודפי השמן ומוסיפים עגבניות ובצל. קוביות את חזה העוף והחזירו אותם למחבת. מתבלים בכמון, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
יוצקים מים, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהפסטה רכה, ומים נספגו, כ -10 דקות. בדקו לקראת הסוף, והוסיפו עוד מים במידת הצורך.
כף את תערובת העוף לקערות להגשה, וקשט בגבינה מגורדת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
![הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.]()
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.