פיטות כבש עם מלפפונים ורוטב יוגורט
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, עלי נענע, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיטות כבש צלוי עם רוטב שומשום חריף, כריכי כמון טלה עם קוסקוס ויוגורט, ו פיטות כבש עם עגבניות, בצל ירוק ורוטב יוגורט מנטה.
הוראות
מניחים את השמן והחומץ בקערה בינונית, לא מגיבה וקציף לשלב.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים למעיל. מניחים בצד עד הבצל רך בטעם, על 10 דקות. בינתיים, טוסט קל הפיטות ולהניח בצד.כאשר הבצלים מוכנים, מוסיפים את המלפפונים לקערה וזורקים עד שמצופים בויניגרט.
מורחים על 1 כף גדושה של רוטב היוגורט בתוך כל פיתה.
מניחים רבע כבש ורבע של תערובת מלפפון-בצל בכל אחד הפיטות.
טפטוף את הכמות הרצויה של רוטב שנותר על צמרות כל פיתה ומגישים.