פייז'ואדה
פייז'ואדה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, חומץ יין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: טבעוני פייז'ואדה, פייז'ואדה ברזילאי , ו הארדקור פייז'ואדה.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית, ומביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שעועית ניקוז; להפריש. נגב מחבת עם מגבת נייר.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל, קילבסה, ושום; לטגן 10 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף כמון, ו saut 1 דקה. להחזיר שעועית למחבת.
מוסיפים מים והבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 10 דקות או עד שעועית מכרז; להסיר עלה דפנה. מערבבים בחומץ ורוטב חם.