קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיירוגי העצלן

פיירוגי העצלן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Pierogi עצלן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 510 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Pierogi Lazy, הפירוגי העצלן של אמא., ו פירוגי..

הוראות

1
מניחים את הכרוב כבוש ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני נמוך עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים 1 שעה, או עד רוב המים מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים rotini ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
4
במחבת בינונית על חום בינוני, לטגן את הפטריות ב 2 כפות של החמאה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את החמאה הנותרת, פסטה מבושלת, וקרם של מרק פטריות לתוך תערובת כרוב כבוש. מבשלים ומערבבים 15 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)