קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

פיירוגי וונטונס

פיירוגי וונטונס
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם עורות וונטון, עלי כוסברה, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירוגי., פירוגי., ו מחבת פירוגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים את תפוחי האדמה על ידי הצבת אותם בתנור 400 F עד במכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בואו מגניב, ואז לגרוף את בשר תפוחי אדמה קלוי. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשבור את תפוחי האדמה מעט עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים גבינת חוואי, גבינת צ 'דר, רוטב סויה, שמן שומשום, רסק שעועית מותסס, כוסברה, פלפל שחור ופלפל סצ' ואן וזורקים לשלב, דואגים לא לשבור את תפוחי האדמה יותר מדי. עדיין צריך להיות חתיכות להבחין של תפוחי אדמה בתערובת. מתבלים לפי הטעם במלח. מילוי עבור wontons ניתן לאחסן במיכל קירור אטום במשך עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים 1/2 עד 3/4 כפית מילוי במרכז עטיפת וונטון ולהרטיב את הקצוות עם מים. מקפלים פינה אחת לכיוון הפינה הנגדית, יצירת נרתיק משולש. חותם, דואג לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לאחר אטום, להביא את שתי הפינות של הקצה הארוך של המשולש יחד כדי ליצור כיס מעוגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מעבירים את וונטון לסדין אפייה מעוטר מצופה בנייר קלף. חזור עד כל המילוי משמש, וודא שלא לתת wontons לגעת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1/4 של wontons. מבשלים עד שהם מתחילים לצוף, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל ולהעביר גיליון אפייה מצופה קלף. תפרידו את בני הזוג וונטון כדי שלא יגעו. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק 12 אינץ ' או מחבת לא מקל על חום בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף כמה שיותר וונטון ככל שאתה יכול להתאים בשכבה אחת ולבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד חום זהוב פריך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להעביר את wontons לצלחת sering עם צד פריך למעלה. חזור עם קבוצות שנותרו.
12
מגישים עם שמן צ ' ילי או רוטב סויה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ