קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

פיירוגי וונטונס

פיירוגי וונטונס
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם עורות וונטון, עלי כוסברה, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירוגי., פירוגי., ו מחבת פירוגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים את תפוחי האדמה על ידי הצבת אותם בתנור 400 F עד במכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בואו מגניב, ואז לגרוף את בשר תפוחי אדמה קלוי. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשבור את תפוחי האדמה מעט עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים גבינת חוואי, גבינת צ 'דר, רוטב סויה, שמן שומשום, רסק שעועית מותסס, כוסברה, פלפל שחור ופלפל סצ' ואן וזורקים לשלב, דואגים לא לשבור את תפוחי האדמה יותר מדי. עדיין צריך להיות חתיכות להבחין של תפוחי אדמה בתערובת. מתבלים לפי הטעם במלח. מילוי עבור wontons ניתן לאחסן במיכל קירור אטום במשך עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מניחים 1/2 עד 3/4 כפית מילוי במרכז עטיפת וונטון ולהרטיב את הקצוות עם מים. מקפלים פינה אחת לכיוון הפינה הנגדית, יצירת נרתיק משולש. חותם, דואג לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לאחר אטום, להביא את שתי הפינות של הקצה הארוך של המשולש יחד כדי ליצור כיס מעוגל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מעבירים את וונטון לסדין אפייה מעוטר מצופה בנייר קלף. חזור עד כל המילוי משמש, וודא שלא לתת wontons לגעת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1/4 של wontons. מבשלים עד שהם מתחילים לצוף, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל ולהעביר גיליון אפייה מצופה קלף. תפרידו את בני הזוג וונטון כדי שלא יגעו. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק 12 אינץ ' או מחבת לא מקל על חום בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף כמה שיותר וונטון ככל שאתה יכול להתאים בשכבה אחת ולבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד חום זהוב פריך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את wontons לצלחת sering עם צד פריך למעלה. חזור עם קבוצות שנותרו.
12
מגישים עם שמן צ ' ילי או רוטב סויה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות