פיירוגי וונטונס
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם עורות וונטון, עלי כוסברה, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירוגי., פירוגי., ו מחבת פירוגי (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את תפוחי האדמה על ידי הצבת אותם בתנור 400 F עד במכרז, על 1 1/2 שעות.
בואו מגניב, ואז לגרוף את בשר תפוחי אדמה קלוי. השליכו עורות.
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשבור את תפוחי האדמה מעט עם מזלג.
מוסיפים גבינת חוואי, גבינת צ 'דר, רוטב סויה, שמן שומשום, רסק שעועית מותסס, כוסברה, פלפל שחור ופלפל סצ' ואן וזורקים לשלב, דואגים לא לשבור את תפוחי האדמה יותר מדי. עדיין צריך להיות חתיכות להבחין של תפוחי אדמה בתערובת. מתבלים לפי הטעם במלח. מילוי עבור wontons ניתן לאחסן במיכל קירור אטום במשך עד יומיים.
מניחים 1/2 עד 3/4 כפית מילוי במרכז עטיפת וונטון ולהרטיב את הקצוות עם מים. מקפלים פינה אחת לכיוון הפינה הנגדית, יצירת נרתיק משולש. חותם, דואג לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לאחר אטום, להביא את שתי הפינות של הקצה הארוך של המשולש יחד כדי ליצור כיס מעוגל.
מעבירים את וונטון לסדין אפייה מעוטר מצופה בנייר קלף. חזור עד כל המילוי משמש, וודא שלא לתת wontons לגעת.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1/4 של wontons. מבשלים עד שהם מתחילים לצוף, בערך 30 שניות.
הסר עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל ולהעביר גיליון אפייה מצופה קלף. תפרידו את בני הזוג וונטון כדי שלא יגעו. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו.
חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק 12 אינץ ' או מחבת לא מקל על חום בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף כמה שיותר וונטון ככל שאתה יכול להתאים בשכבה אחת ולבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד חום זהוב פריך בתחתית.
להעביר את wontons לצלחת sering עם צד פריך למעלה. חזור עם קבוצות שנותרו.
מגישים עם שמן צ ' ילי או רוטב סויה לטבילה.