קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

פיירוגי וונטונס

פיירוגי וונטונס
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם עורות וונטון, עלי כוסברה, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירוגי., פירוגי., ו מחבת פירוגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים את תפוחי האדמה על ידי הצבת אותם בתנור 400 F עד במכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בואו מגניב, ואז לגרוף את בשר תפוחי אדמה קלוי. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשבור את תפוחי האדמה מעט עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים גבינת חוואי, גבינת צ 'דר, רוטב סויה, שמן שומשום, רסק שעועית מותסס, כוסברה, פלפל שחור ופלפל סצ' ואן וזורקים לשלב, דואגים לא לשבור את תפוחי האדמה יותר מדי. עדיין צריך להיות חתיכות להבחין של תפוחי אדמה בתערובת. מתבלים לפי הטעם במלח. מילוי עבור wontons ניתן לאחסן במיכל קירור אטום במשך עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מניחים 1/2 עד 3/4 כפית מילוי במרכז עטיפת וונטון ולהרטיב את הקצוות עם מים. מקפלים פינה אחת לכיוון הפינה הנגדית, יצירת נרתיק משולש. חותם, דואג לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לאחר אטום, להביא את שתי הפינות של הקצה הארוך של המשולש יחד כדי ליצור כיס מעוגל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מעבירים את וונטון לסדין אפייה מעוטר מצופה בנייר קלף. חזור עד כל המילוי משמש, וודא שלא לתת wontons לגעת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1/4 של wontons. מבשלים עד שהם מתחילים לצוף, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל ולהעביר גיליון אפייה מצופה קלף. תפרידו את בני הזוג וונטון כדי שלא יגעו. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק 12 אינץ ' או מחבת לא מקל על חום בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף כמה שיותר וונטון ככל שאתה יכול להתאים בשכבה אחת ולבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד חום זהוב פריך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להעביר את wontons לצלחת sering עם צד פריך למעלה. חזור עם קבוצות שנותרו.
12
מגישים עם שמן צ ' ילי או רוטב סויה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות