פילאף אורז פטריות
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 32%. מתכונים דומים: פילאף אורז פטריות, פילאף אורז פטריות, ו פילאף אורז פטריות קל.
הוראות
בסיר גדול, להביא מים מרק לרתיחה. מערבבים פנימה אורז.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד למשך 5 דקות.
בינתיים, במחבת, מטגנים פטריות ובצל בחמאה ויין עד שהפטריות רכות ונוזל נספג, בערך 6 דקות. אורז מוך במזלג; מערבבים פנימה תערובת פטריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.