קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה

פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 872 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם ליום האהבה . אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, פלפל צ'ילי, עגבניות שזיפים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 72% , המנה הזו טובה. בגט פרוס עם חמאת עירית אנשובי וצנוניות , בשר חזיר פרוס מוקפץ עם ג'ינג'ר צעיר ובצל אביבי - מוצגים בקבוצה , ובשר בקר חם פרוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים טפטוף שמן זית כתית מעולה ו-2 כפות חמאה על אש בינונית בסיר עם מכסה הדוק. לחמאה המומסת מוסיפים את האורזו וצולים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דקפטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דק
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים לריכוך, 5 דקות. מערבבים פנימה את האורז ו-1 1/2 כוסות ציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מחממים את הפטם מראש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוספלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
צרור תרד חוות, שטוף ומיובשצרור תרד חוות, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מוסיפים את שארית הציר יחד עם התרד למעבד מזון ומעבדים לקצוץ דק. מערבבים את התרד לתוך האורז ומתבלים במוסקט, מלח ופלפל. מכסים, מכבים את האש ומניחים לעמוד עוד 2 דקות. מורידים את האורז במזלג ומערבבים פנימה את הפטה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לעגבניות: מתבלים עגבניות חצויות במלח ופלפל ומעליה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
מטפטפים את העגבניות בשמן זית כתית מעולה ומבשלים 3 עד 4 דקות. נותנים לבשר לנוח מעט ואז פורסים דק מאוד כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הגישו את הסטייק הפרוס עם תוספת של אורז, כף רוטב מעל ו-2 חצאי עגבניות לאדם.;
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מצפים את הסטייקים הציפויים בשמן זית כתית מעולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. כשהגריל חם מאוד, מבשלים את הבשר 10 עד 12 דקות עבור מדיום-רייר או 15 דקות עבור מדיום, הופכים מדי פעם. כשהבשר מתבשל כ-5 דקות מתחילים את הרוטב בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סטייק צלעסטייק צלע
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
הוסף 2 כפות שמן זית כתית מעולה, שום, שאלוט, פלפל צ'ילי ואורגנו. מערבבים 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה, מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר

מרכיבים