קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה

פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 872 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם ליום האהבה . אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, פלפל צ'ילי, עגבניות שזיפים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 72% , המנה הזו טובה. בגט פרוס עם חמאת עירית אנשובי וצנוניות , בשר חזיר פרוס מוקפץ עם ג'ינג'ר צעיר ובצל אביבי - מוצגים בקבוצה , ובשר בקר חם פרוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים טפטוף שמן זית כתית מעולה ו-2 כפות חמאה על אש בינונית בסיר עם מכסה הדוק. לחמאה המומסת מוסיפים את האורזו וצולים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דקפטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דק
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים לריכוך, 5 דקות. מערבבים פנימה את האורז ו-1 1/2 כוסות ציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מחממים את הפטם מראש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוספלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
צרור תרד חוות, שטוף ומיובשצרור תרד חוות, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מוסיפים את שארית הציר יחד עם התרד למעבד מזון ומעבדים לקצוץ דק. מערבבים את התרד לתוך האורז ומתבלים במוסקט, מלח ופלפל. מכסים, מכבים את האש ומניחים לעמוד עוד 2 דקות. מורידים את האורז במזלג ומערבבים פנימה את הפטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לעגבניות: מתבלים עגבניות חצויות במלח ופלפל ומעליה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
מטפטפים את העגבניות בשמן זית כתית מעולה ומבשלים 3 עד 4 דקות. נותנים לבשר לנוח מעט ואז פורסים דק מאוד כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הגישו את הסטייק הפרוס עם תוספת של אורז, כף רוטב מעל ו-2 חצאי עגבניות לאדם.;
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מצפים את הסטייקים הציפויים בשמן זית כתית מעולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. כשהגריל חם מאוד, מבשלים את הבשר 10 עד 12 דקות עבור מדיום-רייר או 15 דקות עבור מדיום, הופכים מדי פעם. כשהבשר מתבשל כ-5 דקות מתחילים את הרוטב בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייק צלעסטייק צלע
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הוסף 2 כפות שמן זית כתית מעולה, שום, שאלוט, פלפל צ'ילי ואורגנו. מערבבים 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה, מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים