פילאף ריחני יסמין רייס
פילאף ריחני יסמין רייס הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 334 קלוריות . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט עוף בקארי ריחני , פנקייק וייטנאמי עם ירקות, עשבי תיבול ורוטב טבילה ריחני (Bánh Xèo) וקוקטייל יסמין .
הוראות
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את בצלי השאלוט, הכמון והמלח. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהשאלוט רך, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את האורז עד שהגרגירים מצופים היטב בתערובת השאלוט החמאתית.
מוסיפים את המרק, גרידת התפוז ומקל הקינמון. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים והאורז רך, כ-15 דקות.
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות. מורחים במזלג, זורקים את הקליפה ומקל הקינמון.
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את אגוזי הקשיו והבצל ירוק.