פילאף שעועית לבנה של עדשים יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 259 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתאים ל-10 ומחירו 69 סנט למנה מנות. אם יש לכם מלח, רוזמרין או פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64% , וזה די טוב. מתכונים דומים: צ'ילי שעועית לבנה עדשים , שעועית לבנה, עטיפות עדשים וקייל , ועטיפות שעועית לבנה, עדשים וקייל .
הוראות
1
מבשלים את העדשים, השעורה, הקינואה והאורז לפי הוראות האריזה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
שעורה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את La Marca Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על שאר היין טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.