קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פילה בקר בורגיניון

פילה בקר בורגיניון
פילה בקר בורגיניון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 707 קלוריות. אם יש לכם בייקון, פילה בקר, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. נסו בורגיניון בקר (בורגיניון בורגיניון בורגיניון בורגיניון בורגונדי בורגונדי), יום פילה: פילה בקר חרוך עם רוטב צ'ילה-תירס, ו ביף בורגיניון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בעזרת סכין חדה חותכים את הפילה לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'. ממליחים ומפלפלים את הפילטים משני הצדדים. במחבת גדולה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו את פרוסות הבקר במנות עם 2 עד 3 כפות שמן עד להשחמה מבחוץ ונדיר מאוד בפנים, כ -2 עד 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים את הפילטים מהתבנית ומניחים בצד על מגש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
באותה מחבת הקפיצו את הבייקון על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות, עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים את הבייקון ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
מסננים את כל השומן, למעט 2 כפות, מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מבשלים את המחבת עם היין האדום ומבשלים על אש גבוהה במשך דקה 1, מגרדים את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את ציר הבקר, רסק העגבניות, הטימין, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים ללא כיסוי על אש בינונית-גבוהה למשך 10 דקות. מסננים את הרוטב ומחזירים אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי בשרמלאי בשר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים ללא כיסוי במשך 20 עד 30 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והירקות מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
בעזרת מזלג מועכים 2 כפות חמאה והקמח לעיסה ומקציפים אותו בעדינות לרוטב. מבשלים במשך 2 דקות כדי לעבות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
בינתיים הקפיצו את הפטריות בנפרד ב -1 כף חמאה ו -1 כף שמן כ -10 דקות, עד להשחמה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מוסיפים למחבת את פילה פרוסות הבקר, הפטריות והבייקון עם הירקות והרוטב. מכסים ומחממים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות. לא לבשל יותר מדי. מתבלים, לפי הטעם, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)