קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

פילה בקר מזוגג אפרסק

פילה בקר מזוגג אפרסק
פילה בקר מזוגג אפרסק נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 362 קלוריות. מתכון זה משמש 2. 178 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חומץ בלסמי, סטייקי פילה בקר, כוסברה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 72%. מתכונים דומים: צלעות בקר מזוגגות אפרסק ללא סוכר, פילה מיניונים עם חמאה מתובלת, ארטישוקים מזוגגים, וריקים, ו פילה פילה בקר גאלה.

הוראות

1
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, מבשלים סטייקים בשמן על אש בינונית במשך 5-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה קטנה, לשלב את שאר החומרים; יוצקים מעל סטייקים. מבשלים 1-2 דקות או עד שהזיגוג מחומם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)