קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

פילה בקר סויה-דבש עם תפוחי אדמה שומשום

פילה בקר סויה-דבש עם תפוחי אדמה שומשום
פילה בקר סויה-דבש עם תפוחי אדמה שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 956 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך יין אורז, שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סויה-שומשום, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את רוטב הסויה, יין אורז, דבש, 1 כפית שמן שומשום, ואת השום בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מניחים את הפילה בצלחת ופונים למעיל. להשרות במשך 30 דקות במקרר.
4
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות; ניקוז. לזרוק את תפוחי האדמה עם זרעי שומשום, מלח, 3 כפות של שמן צמחי, ואת שמן שומשום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
העברה למחבת צלייה מרופדת בנייר אלומיניום או נייר קלף. צלי במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מחממים את השמן הצמחי הנותר במחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תנו למרינדה העודפת לטפטף מן הפילה ולחתוך אותם במשך 1 עד 2 דקות לכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8
העברה לתבנית אפייה וצלי 3 עד 4 דקות לנדירה בינונית. בינתיים, להוסיף את המרינדה הנותרים למחבת. מרתיחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מגישים מעל פילה עם תפוחי אדמה ואפונה שלג.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)