פילה בקר עם סלט שומר ורוטב רוזמרין
אם יש לך ציר עוף, ויניגרט, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פילה בשר רוזמרין, פילה בשר רוזמרין, ו פילה בקר עלומה עם קנסות ההלבשה Herbes.
הוראות
יוצקים את המניה לתוך סיר עמוק שיחזיק את הבשר.
מוסיף את הבצל, גזר ושומר קישוטים בתוספת 2 גבעולים של רוזמרין, כל הקורנית ואת עלה המפרץ, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. לקצץ את פילה בשר של כל קרום או גידים במידת הצורך. אין צורך לקשור אותו, אז להשאיר אותו בצורה טבעית.
מפזרים מלח ים ופלפל שחור באופן שווה וקל על צלחת גדולה, מוכן לתיבול.
בעוד המניה מתבשלת, פרוס את השומר מן השורש באמצעות מנדולינה (או סכין חדה) לפרוסות דק וופל. זרוק את הפרוסות לתוך קערה גדולה של מי קרח עם מיץ לימון. השאירו במשך 10-15 דקות ואז לנקז, לטפוח יבש לזרוק עם 2 כפות של ויניגרט. עונה ולהניח בצד כדי להשרות.
כאשר מוכן לבשל את הבשר, לגלגל אותו בתיבול על הצלחת כך שהוא מצופה היטב. לטבול את הבשר במניה, לדחוף אותו מתחת לירקות ועשבי תיבול כך שהוא מבשל באופן שווה. מביאים אותו לרתיחה, ואז להפחית את החום ואת poach במשך 18 דקות עבור נדיר, 20 דקות עבור נדיר בינוני.
הרם את הפילה על צלחת גדולה ושופכים מעל 2 מצקות של מלאי (כ 150 מ " ל).
מניחים את עשבי תיבול עלומה על גבי הבשר, ולאחר מכן לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר את הבשר לנוח מגניב. זה יישאר חם עד שעה.
בינתיים, מסננים את המניה ומחזירים אותו למחבת. לחמם לרתיחה. למעלה ולעקוב אחר הקוצים ולפרוס אותם לשבבים דקים באמצעות מנדולינה או סכין חדה. דאנק את הקורגטות במלאי הרותח במשך כ 30 שניות עד שהם נובלים, ולאחר מכן מיד להסיר עם כף מחורץ ולשים מסננת תחת מים זורמים קרים להתקרר במהירות.
יוצקים על 4 מצקות (300 מ "ל) של המניה לתוך מחבת קטנה יותר, להוסיף עוד ענף של רוזמרין להרתיח עד כ 100 מ" ל.
יוצקים את השמנת ומרתיחים עוד 2 דקות.
הסר מהחום. להפשיט את העלים מן sprig האחרון של רוזמרין דק קוצצים.
מוסיפים חצי קרם רוזמרין כפי שהוא מתקרר. ואז לערבב את הנותרים 4 ויניגרט tbsp.
שים את עלי הפנינה הקטנים בקערה וזרוק עם שומר וקורט, נשאר רוזמרין ותיבול. לזרוק את הסלט עם חצי רוטב שמנת רוזמרין. זה עכשיו יכול להיות מקורר עד שעה עד מוכן לשרת. שמור בחזרה קומץ של סלט לקישוט, לשים את השאר על מגש גדול.
לחשוף את הבשר, להסיר את עשבי תיבול sprigs, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לאורכו 6-8 פרוסות דקות ארוכות באמצעות סכין גילוף מחודד היטב. הרם את כולם יחד על סכין צבעים ומניח על הסלט בתל מסודר. למעלה עם הסלט השמור ולהתגלח מעל כמה פרמזן.
לטפטף את הרוטב הנותר על הבשר.