פילה דג אפוי קל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו בישול קל & פילה דגים אפוי פריך, פילה דג אפוי, ו פילה דג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים מיץ ליים, מיונז, אבקת בצל ופלפל בקערה קטנה, וממרח על דגים.
מפזרים פירורי לחם; טפטוף עם חמאה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הערות:האדוק או בקלה יהיו תחליפים טובים לדקר. התאם את זמן האפייה בהתאם לעובי הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.