קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות66
מגזין

פילה דג מטוגן

פילה דג מטוגן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לכו לחנות ותרימו תבלינים ישנים במפרץ, קמח, פילה חמור ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו פילה דג מטוגן, פילה דג מטוגן בתנור, ו פילה דג מטוגן בתנור פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת. (או שאתה יכול לטגן עמוק).בקערה, לשלב את החלב והביצים כדי ליצור שטיפת ביצה.מתבלים את הדגים במלח, פלפל ותיבול המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים כל דג באלכסון ל 3 או 4 חתיכות.לדלות את הדגים בקמח.לדלות את הדגים בשטיפת הביצים.עכשיו לכסות את הדגים בפירורי לחם panko.מטגנים את הדגים בפירורי לחם בשמן צמחי חם עד לחום זהוב. (כ -3 דקות בצד אחד ו -2 דקות בצד השני.).מבשלים כמה חתיכות בכל פעם.לאחר מבושל, להגדיר על מתלה או מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מפזרים דגים עם מלח שנותר, פלפל, תיבול המפרץ הישן.הערה: הדג הוא מאוד "בשרני", והוא גם ממלא כמו כריך או בפני עצמו.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.