פילה דג סנדל אפוי עם בצל ירוק ועגבניות קצוצות
פילה דג סנדל אפוי עם בצל ירוק ועגבניות קצוצות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 678 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לימון, חמאה, עגבנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פילה דג סנדל אפוי בויניגרט לימון-סויה, פילה דג סנדל ממולא, ו פילה מצופה בפירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מסדרים פילה דגים בתבשיל אטום בשכבה אחת.צום את הלימון ולאחר מכן לסחוט את המיץ ומפזרים את ההתלהבות על הדגים. למעלה עם בצל ירוק ועגבניות.מתבלים עם הבזיליקום ואבקת השום.
מפזרים מלח ופלפל לטעמך האישי.נקודה עם חמאה.
אופים במשך 10 דקות או עד flakey.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.