קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה הליבוט מטוגן בקוקוס ו Lemongrass עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר Chutney. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 421 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תערובת תבלינים טנדורי, גבעול עשב לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, הליבוט בגריל ברוטב עגבניות לימון, ו עשב לימון ועגבניה דובדבן הליבוט En Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
חציל חציל ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר בכל רחבי וחציל מתחיל להתמוטט, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים חצילים בקערה גדולה; מגניב 10 דקות. לקלף את העור; מניחים בשר חצילים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה. לחץ על חצילים כדי לשחרר מיצים; תן לנקז 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להעביר חצילים לקערה בינונית; להוסיף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים תערובת תבלין טנדורי ושמן צמחי בקערה קטנה; מוסיפים חצילים ומחית עם מזלג מחית גס. העונה מעושן חצילים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: חציל מעושן יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, שמן זית, כוסברה טרייה קצוצה, וג ' ינג 'ר טרי מגורד בקערה קטנה; צ' אטני העונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Chutney יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
להביא חלב קוקוס לא ממותק, מיץ צדפות, ו lemongrass להתבשל במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים הליבוט עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. מבשלים עד הליבוט הוא רק אטום במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כפית של חצילים מעושנים למרכז של כל אחד 4 קערות רדודות. באמצעות מרית מחוררת, להעביר פילה הליבוט לקערות; מקום על גבי חצילים. כף של צ 'אטני עגבניות-ג' ינג ' ר לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים עם צנונים, נבטים, microgreens, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1
חלב קוקוס לא ממותק ניתן למצוא בסופרמרקטים רבים ובשווקים הודיים, דרום מזרח אסיה ולטינית. ניתן למצוא נבטים למונגראס ודייקון צנון בחלק מהסופרמרקטים ובשווקים האסיאתיים. Microgreens נמכרים בכמה סופרמרקטים, שווקי החקלאים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
נבטיםנבטים
אליקסיר גאליקסיר ג
צנון דייקוןצנון דייקון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.