פילה חזיר ג'מייקני נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 261 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיץ תפוזים, בצל, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 68%, וזה די טוב. מתכונים דומים: ג'מייקני אידיוט חזיר פילה, ג'מייקני אידיוט חזיר פילה, ו פילה חזיר ג'מייקני עם רוטב קאריבה.
הוראות
1
במעבד מזון שלבו את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, מיץ הלימון, השמן, הבצל, הבצל הירוק, הג 'לפנו, טימין, מלח, פלפל אנגלי, קינמון, אגוז מוסקט, ג' ינג ' ר ופלפל. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן את הגריל לחום עקיף באמצעות מחבת טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים חזיר מעל מחבת טפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה למשך 20-25 דקות או עד שמד חום בשר קורא 160 מְסוּגָר.
פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם בחירה מצוינת עבור שקדי חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות ספסל סונומה החוף פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מכרם חוות סנג ' אקומו אמרל בחוף סונומה אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.