פילה חזיר עם ויניגרט ארוגולה אנדיב ואגוזים
בשר חזיר Tenderloin עם ויניגרט ארוגולן ואגוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 652 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בשר חזיר, מים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ארוחת ערב: פילה חזיר עם ארוגולה, ויניגרט Endive ואגוזים, אנדיב, אגס & סלט אגוז עם ויניגרט פטל, ו בשר חזיר צלוי טנדרלוין, אנדיב בלגי וריבת צ'ילה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
לטפוח חזיר יבש ומפזרים 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן צמחי חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז חזיר חום מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים בשר חזיר במחבת לתנור וצולים עד למדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 145 עד 66°, 20 עד 25 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות.
בעוד בשר חזיר עומד, להוסיף חומץ למחבת (להיזהר; ידית יהיה חם מאוד) ומרתיחים, גירוד כל ביטים חומים, עד מופחת מעט, על 30 שניות.
העברת כוס מדידה חסינת חום ולהוסיף שמן זית מספיק כדי להביא סך 3/4 כוס נוזלי.
דופק 3/4 כוס אגוזי מלך עם שום, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל כדי להדביק גס במעבד מזון. עם מנוע פועל, לאט להוסיף תערובת שמן כדי להפוך ויניגרט.
לזרוק ארוגולה ו endive עם מספיק ויניגרט מעיל, ולאחר מכן לחלק בין צלחות. למעלה עם פרוסות דקות של חזיר טפטוף עם ויניגרט שנותר. קראמבל נשאר 1/4 אגוזי מלך כוס על בשר חזיר.