קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פילה חזיר צלוי במילוי חמוציות מיובשות

פילה חזיר צלוי במילוי חמוציות מיובשות
פילה חזיר צלוי במילוי מלית חמוציות מיובשת דורש בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, ציפורן הקרקע, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 69%. נסו מדליוני פילה חזיר קלויים עם רוטב חמוציות מיובש, פילה חזיר פלפל לימון קלוי עם מלית לחם תירס, ו חלצי חזיר קלויים עם מלית תפוחים, בצל ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 2 כוסות מים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את החמוציות, מסירים מהאש ומניחים לנוח 1 שעה, מסננים, שומרים את נוזל ההשריה ומניחים בקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הצנוברים, הקינמון, הציפורן, הסוכר החום, אבקת הקסקבל וכמה כפות מנוזל ההשריה. דופק עד קצוץ גס, מוציאים לקערה ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את המכרז על משטח עבודה ומתבלים משני הצדדים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מורחים שכבה דקה של המילוי במרכז, מקפלים כל צד מעל המילוי, וקושרים בחוט של קצב ומחפרים קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים את השמן במחבת מטגן בתנור עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קולים את הפילה מכל הצדדים עד להזהבה.
9
מכניסים לתנור וצולים עד לבישול כמעט בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר ולתת לנוח 10 דקות. פורסים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
11
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד לריכוך, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
14
מוסיפים את הציר, תרכיז המיץ, מחית הצ ' יפוטלה וגרגירי הפלפל, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים את הרוטב עד להפחתה של 2 כוסות, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
15
מסננים את הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
מקציפים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את חלוץ לה סיליה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
חלוץ לה סיליה מלבק
חלוץ לה סיליה מלבק
2017 פינקה לה סיליה חלוץ מלבק הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות אלון הערות ההזדקנות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, אופייני מלבק, חיך בינוני המשרד אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם צלי בקר ארגטין עם "אמפנדות" טיפוסיות.