קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פילה חזיר צלוי במילוי חמוציות מיובשות

פילה חזיר צלוי במילוי חמוציות מיובשות
פילה חזיר צלוי במילוי מלית חמוציות מיובשת דורש בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, ציפורן הקרקע, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 69%. נסו מדליוני פילה חזיר קלויים עם רוטב חמוציות מיובש, פילה חזיר פלפל לימון קלוי עם מלית לחם תירס, ו חלצי חזיר קלויים עם מלית תפוחים, בצל ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 2 כוסות מים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את החמוציות, מסירים מהאש ומניחים לנוח 1 שעה, מסננים, שומרים את נוזל ההשריה ומניחים בקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הצנוברים, הקינמון, הציפורן, הסוכר החום, אבקת הקסקבל וכמה כפות מנוזל ההשריה. דופק עד קצוץ גס, מוציאים לקערה ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את המכרז על משטח עבודה ומתבלים משני הצדדים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
מורחים שכבה דקה של המילוי במרכז, מקפלים כל צד מעל המילוי, וקושרים בחוט של קצב ומחפרים קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מחממים את השמן במחבת מטגן בתנור עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
קולים את הפילה מכל הצדדים עד להזהבה.
9
מכניסים לתנור וצולים עד לבישול כמעט בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
הסר ולתת לנוח 10 דקות. פורסים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
11
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד לריכוך, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
14
מוסיפים את הציר, תרכיז המיץ, מחית הצ ' יפוטלה וגרגירי הפלפל, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים את הרוטב עד להפחתה של 2 כוסות, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
15
מסננים את הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מקציפים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים להתרכז, מופשרמיץ תפוחים להתרכז, מופשר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרהחמאה קרה1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1מעקבסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק1בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2חתיכות טופי הית' ברמחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, מתובל במלח ופלפל שחור גרוס טריקמח לכל מטרה, מתובל במלח ופלפל שחור גרוס טרי2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1צביטהצבוט ציפורן קרקעצבוט ציפורן קרקע12 כפיות אבקת שוםאבקת cascabelאבקת cascabel23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר, בשר טחון,בשר חזיר, בשר טחון,4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את חלוץ לה סיליה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
חלוץ לה סיליה מלבק
חלוץ לה סיליה מלבק
2017 פינקה לה סיליה חלוץ מלבק הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות אלון הערות ההזדקנות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, אופייני מלבק, חיך בינוני המשרד אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם צלי בקר ארגטין עם "אמפנדות" טיפוסיות.