קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פילה חזיר רוזמרין עם תפוחי קציר

פילה חזיר רוזמרין עם תפוחי קציר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות בשר חזיר רוזמרין עם תפוחי קציר. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך מיץ תפוחים, פלפל, בשר חזיר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזיר רוזמרין עם תפוחי קציר, בשר חזיר עם תפוחים, ו בשר חזיר עם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
זורקים תפוחים עם חמאה ומיץ לימון בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'או בתנור הולנדי רדוד בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
אופים בחום של 400 במשך 20 עד 25 דקות. מתבלים פילה במלח ופלפל; משחימים בשמן חם על אש בינונית-גבוהה במחבת תחתונה כבדה 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
מוציאים תפוחים מהתנור; מניחים פילה במרכז תבנית האפייה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מבשלים בצל במחבת 5 דקות. הפעל חום גבוה, ולהוסיף יין; לבשל על 2 דקות, גירוד תחתון של מחבת. מערבבים שמנת, חרדל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
חרדלחרדל
קרםקרם
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים תערובת שמנת על פילה, ואופים ב 350, צולה מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושם 15
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
תן לעמוד 5 עד 10 דקות. (החזיר ימשיך להתבשל.) פורסים לפרוסות בגודל 1/2 עד 3/4 אינץ', ומגישים עם תפוחים ורוטב שמנת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
חרדלחרדל
תפוחתפוח
חזירחזיר

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו.
צבע סגול עמוק. ניחוחות של פירות אדומים ושחורים בשלים מעורבבים עם תווים מתובלים של וניל, ציפורן, קינמון וקופסת סיגרים. רמזים של קונדיטוריה. חיך מרוכז עם טאנינים מתוקים ומרקם קטיפתי.
צבע סגול עמוק. ניחוחות של פירות אדומים ושחורים בשלים מעורבבים עם תווים מתובלים של וניל, ציפורן, קינמון וקופסת סיגרים. רמזים של קונדיטוריה. חיך מרוכז עם טאנינים מתוקים ומרקם קטיפתי.
Deep purple color. Aromas of ripe red and black fruit mixed with spicy notes of vanilla, clove, cinnamon and cigar box. Hints of confectionery. Concentrated palate with sweet tannins and a velvety texture.